Aanbod

Aanbod

Kwaliteit, eerlijkheid en versheid zijn voor mij belangrijke ingrediënten. Alle Luikse wafels worden vers gebakken, en dat ruik je. De wafels bak ik van deeg (dus niet beslag) waardoor ze een krokante bite hebben, wat nog eens versterkt wordt door de toegevoegde parelsuikers. Ook serveer ik er graag een heerlijke warme of koude drank bij.

Slagroom en aardbeien

Wafels

Bij de geur van versgebakken Luikse wafels loopt het water je al in de mond. Maar wat dacht u van een wafel met een heerlijke topping? Met wafels kun je eindeloos variërenAl naar gelang het seizoen en de gelegenheid bied ik diverse toppings aan. In de winter zijn bijvoorbeeld warme kersen of gekarameliseerde appeltjes erg lekker. En in de zomer zijn verse aardbeien of ander zomerfruit verrukkelijk. 

Natuurlijk doet een wafel met alleen poedersuiker het altijd goed. 

Koffie en Thee

Wafels gaan prima samen met vers gezette koffie. Met mijn professionele koffieapparatuur zet ik met liefde een heerlijke cappuccino, espresso of americano voor u. Ik gebruik uitsluitend Fairtrade koffiebonen. Het genieten kan beginnen! 

Thee smaakt altijd lekker, zeker bij zo’n verse Luikse wafel. Ik serveer u graag een heerlijke kop thee, waarbij ik kies voor Fairtrade thee in diverse smaken. Dat smaakt dubbel lekker! 

Fairtrade 0
Opkloppen melk
Schulp sapjes

Sapjes

Bij een Luikse wafel smaken verse vruchtensappen heerlijk! Zeker de biologische fruitsappen van Familie Schulp uit Breukelen. Al sinds 1861 persen zij te midden van hun fruitbomen hun eigen fruit tot echte Schulp sappen: puur sap, zonder toevoegingen in fantastische combinaties als appel & peer en appel & vlierbessen. Proost! 

Schilderij het wafelmeisje klein

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ook de geur van verse Luikse wafels op uw evenement? Neem dan gerust contact met mij op. Een geslaagd evenement is een evenement op maat. Ik spreek graag uw persoonlijke wensen en mogelijkheden met u door.