Mogelijkheden

Mogelijkheden

Er zijn zeer veel gelegenheden waaraan Het Wafelmeisje een positieve bijdrage kan leveren door het serveren van verse Luikse wafels en koffie. Graag som ik een aantal mogelijkheden op, maar die zijn zeker niet uitputtend. Uw eigen wensen en ideeën zijn het uitgangspunt, dus maatwerk is altijd mogelijk.

Steeds meer scholen ontdekken de toegevoegde waarde van Het Wafelmeisje! Vers gebakken wafels verrijken uw Open Dag, uw introductiedag, uw Koningsspelen of uw zomerfeesten!

Een echte eyecatcher op uw tuinfair of brocantemarkt? Een heerlijke geur die uw gasten verrast verspreiden? Laat Het Wafelmeisje voorrijden en verwen uw bezoekers!

Wat is er fijner dan bewoners, cliënten en (zorg)personeel verrassen met heerlijke verse Luikse wafels, geserveerd vanuit onze prachtige vintage caravan?

Wat genieten we van de vele complimenten die we krijgen als Het Wafelmeisje voorrijdt op een camping of bij een zomerevenement. Op onze beurt verwennen we graag uw gasten of bezoekers met vers gebakken Luikse Wafels. Hebt u een camping, organiseert u een zomerevent (kindervakantiefeest, springkussenfestival, waterfestijn)? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Inmiddels mocht Het Wafelmeisje meermalen voorrijden bij sportverenigingen om ook daar heerlijke wafels te bakken. Wat een verrassing voor uw sporters!

Ook kerken, dorpshuizen en andere maatschappelijke instellingen doen een beroep op Het Wafelmeisje. Laat u inspireren!

Opent u uw nieuwe bedrijfspand? Heeft u een klantendag? Het Wafelmeisje verrast uw gasten graag met een heerlijke Luikse wafel en vers gezette koffie!

Je kan het zo gek niet bedenken…..een verse Luikse Wafel is altijd een feest! Organiseert u iets waarbij vers gebakken Luikse Wafels niet mogen ontbreken? Neem dan snel contact met ons op!

Schilderij het wafelmeisje klein

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ook de geur van verse Luikse wafels op uw evenement? Neem dan gerust contact met mij op. Een geslaagd evenement is een evenement op maat. Ik spreek graag uw persoonlijke wensen en mogelijkheden met u door.