Sportverenigingen en sporttoernooien

Sportverenigingen en sporttoernooien

Net dat beetje extra glans aan uw sportevenement geven? Laat Het Wafelmeisje voorrijden voor ongekende vers gebakken prestaties!

Sportverenigingen-en-sporttoernooien

Organiseert u uw jaarlijkse tennistoernooi? Start er een hardloopwedstrijd bij u op de vereniging? Bent u gastheer van een groot sporttoernooi? Organiseert u een kids day ter kennismaking met uw sport? 

 

Het Wafelmeisje zet graag haar eyecatcher bij uw vereniging neer: vanuit onze vintage caravan serveren we vers gebakken Luikse Wafels met heerlijke toppings en eventueel koffiespecialiteiten. 

Als uw event vooral op kinderen gericht is, is de Kidswafel een topper: mooi versierd met slagroom en Smarties zult u alleen maar blije gezichten zien! 

 

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden, we denken graag mee hoe we uw sportevent nog onvergetelijker kunnen maken! 

Schilderij het wafelmeisje klein

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ook de geur van verse Luikse wafels op uw evenement? Neem dan gerust contact met mij op. Een geslaagd evenement is een evenement op maat. Ik spreek graag uw persoonlijke wensen en mogelijkheden met u door.