Over mij

Over mij

Het Wafelmeisje is een droom die uitkomt: al van jongs af aan droomde ik van een wafelkraam. En die droom werd realiteit toen ik besloot een oude Constructam caravan uit 1972 in originele staat te restaureren en aan te passen voor mijn mobiele wafelkraam. 

Roos-Anne den Ouden

Het Wafelmeisje

Mijn naam is RoosAnne den Ouden. Naast moeder van 4 fantastische kinderen ben ik getrouwd met een lieve en ondernemende man. Na 23 jaar als verpleegkundige te hebben gewerkt werd het tijd voor het verwezenlijken van mijn droom.

De naam Het Wafelmeisje slaat uiteraard een beetje op mijzelf, maar kent een andere oorsprong: in 1667 maakte Godefridus Schalcken het schilderij ‘jonge dame die een wafel aanbiedt’. Dit prachtige schilderij inspireerde mij tot de naam Het Wafelmeisje. Vanuit mijn caravan serveer ik vers gebakken Luikse Wafels. Daarnaast beschik ik over een prachtig espressoapparaat waarmee ik graag een heerlijke koffievariant voor u bereid. Ook verkoop ik gezonde biologische sapjes. Daarbij kies ik bewust voor zoveel mogelijk Fairtrade, ook voor de koffiebekers en verpakkingen. Glutenvrije wafels kan ik ook serveren. Op elk event waar ik word uitgenodigd, laat ik mensen genieten van deze heerlijk verse producten. Op de pagina mogelijkheden vindt u een opsomming van de mogelijkheden. Maatwerk staat bij mij voorop. Neem gerust contact op om uw wensen door te spreken.

Schilderij het wafelmeisje klein

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ook de geur van verse Luikse wafels op uw evenement? Neem dan gerust contact met mij op. Een geslaagd evenement is een evenement op maat. Ik spreek graag uw persoonlijke wensen en mogelijkheden met u door.