Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden ‘Het Wafelmeisje’ 

Het Wafelmeisje  maakt gebruik van de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) 

Aanvullende voorwaarden en praktische wensen en eisen: 

Bevestiging 

Mocht u onze foodtruck willen boeken, dan gaat dit op basis van beschikbaarheid. Pas als het Wafelmeisje de beschikbaarheid heeft bevestigd, is de boeking definitief. 

Dieetwensen 

Mochten u gasten een speciaal dieet volgen of een voedselallergie hebben, dan kunnen wij hier uiteraard rekening mee houden indien u het ons tijdig laat weten. Onder ‘tijdig’ verstaan we uiterlijk 7 dagen voor het event. 

Overige condities

1.) Bedragen in de offerte zijn altijd exclusief btw.
2.) De opdrachtgever verzorgt minimaal twee vrije elektra groepen van 220 V.
3.)
Het Wafelmeisje gaat uit van buitenevenementen. Wanneer onze caravan binnen moet staan of wanneer de caravan niet op de gewenste plek past, moet dit nadrukkelijk worden vermeld.
4.) Bij slecht weer dient de opdrachtgever voor tenten/alternatieven te zorgen.
5.) Het Wafelmeisje is minimaal een uur van tevoren aanwezig.
6.) Kosten bij annulering: binnen 21 dagen 25% van het orderbedrag, binnen 14 dagen 50% en binnen 3 dagen het volledige orderbedrag.
Indien de wijziging van het aantal gasten meer dan 10% afwijkt van het in de in de factuur vermelde aantal, behoudt het Wafelmeisje het recht de in deze overeenkomst vermelde prijzen per persoon bij te stellen.
7.) Opdrachtgever dient te zorgen voor voldoende parkeerplaatsen op of nabij de werklocatie t.b.v. onze auto gedurende de gehele periode van opbouw tot en met de afbouw. Bijkomende parkeerkosten worden doorberekend op basis van nacalculatie.
8.) Eventuele vergunningen (milieuzone of eventvergunning) dienen aangevraagd te worden door de opdrachtgever.
9.) Kosten voor schoonmaak en/of afvalverwerking zijn op kosten van de opdrachtgever.